Šta pokloniti za 8.mart

23.02.2010 | Odeća, obuća i moda

Vreme leti. Čini se kao da je juče bila Nova godina, pa Dan ljubavi, a već stiže 8.mart.  Dakle razloga za poklanjanje koliko voliš!

O odabiru pravih poklona smo već pisali ali nije loše ni još jednom pretresti temu i obraditi večiti problem. Ako već nemate neki maštovitu ideju na umu onda će Vam naš post sigurno biti od koristi utoliko pre što sve možete obaviti iz svoje fotelje, tačnije sa svog računara. Da krenemo od ženinih najboljih prijatelja (ne brinite nisu dijamanti).

1. Kućni ljubimac – ko bi ovakvom slatkišu odoleo! Naravno ma koliko voleo životinje čovek mora imati uslova i vremena za njih. Znači ne poklanjati ih ženi sa više od troje dece ako niste sto posto sigurni da baš to želi.

2. Nakit je uvek dobar izbor  bilo da je kamenje drago ili poludrago. Ako niste baš sigurni za koji komad da se odlučite možda bi sledeći tekst mogao pomoći - Koji je vaš dragi kamen

3. Možda neki sladak mobilni telefončić? Oni su već odavno prevazišli okvire samo potrebe i postali su obavezni deo imidža, zato birajte pažljivo. Neka bude ženstven i lagan, može beli ili u boji zlata, ne mora da ima bog zna kakve funkcije i memoriju ali po koji pritnt na njemu bi dobro došao.

4. Vikend na planini, samo za Vas dvoje je super ideja pogotovo ako ste i Vi siti svakodnevnih obaveza.  Snega još uvek ima. Nabavite opremu , rezerivišite online neki od apartmana ili soba iz  naše bogate ponude i krenite!

5. Ukoliko Vam se prethodni “mali” znaci pažnje ipak čine preterani onda se odlučite za cveće. Ako ne znate koji cvet da odaberete, mali saveti nasih astrologa će sigurno pomoći.

Ako su Vas slučajno svi prethodni “praznici” iscrpeli finansijski i odlučite da osmog marta ne mrdnete iz kuće, budite cool pa damama iz svog telefonskog imenika uputite bar neku prigodnu poruku.

I pažnja se računa!

Comments are closed.